Inici ~ Agenda ~ "Ànimes tocades"
image

"Ànimes tocades"

Amb l'autora, Assumpció Malagarriga, i Francesc Iglesias, President de l'ASIB-associació superar l'ictus Barcelona i gerent de la Fundació Ictus de Catalunya

Diu Assumpció Malagarriga: "Per a mi l'ictus ha estat una oportunitat única i preciosa de tornar a començar, de descobrir que hi ha una vida diferent de la que coneixia, molt més rica i oberta. Una vida que va molt més enllà de la feina"

Després de viure una experiència extrema com és un ictus, l'autora d'aquest llibre descriu el llarg procés de recuperació i estimulació, n'explica les vivències i fa reflexions sobre l'aprenentatge fet i que van més enllà de l'àmbit estrictament personal.

Ànimes tocades són aquelles persones que per malaltia, per pobresa, privació de llibertat, vellesa, discapacitat, etc. són considerades en risc d'exclusió social, per part de les persones dites "normals". Sense tenir en compte la seva capacitat de transformació, tant del propi entorn com a nivell més global, en la mesura que les "ànimes tocades" poden ajudar a repensar les funcions i relacions personals, a canviar estructures de la societat i a afavorir una mentalitat més oberta i plural, i en definitiva més diversa i millor.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

20 gener 2023

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h