Inici ~ Agenda ~ *Cancel·lat* Arianna Savall presenta "Le Labyrinthe d’Ariane"
image

*Cancel·lat* Arianna Savall presenta "Le Labyrinthe d’Ariane"

*Acte cancel·lat a causa de l'enduriment de les restriccions per frenar la Covid-19, anunciades el 4 de gener del 2021, i que s'aplicaran entre el 7 i el 17 de gener. Disculpeu les molèsties.

Arianna Savall ens presenta el seu primer disc com a solista cantant i arpista, Le Labyrinthe d’Ariane: un repertori de l'època medieval al barroc interpretat amb set arpes antigues diferents. Savall ens obsequiarà tocant cinc cançons del repertori. 

Les músiques provenen de tres països on l'arpa ha tingut un espai destacat en la vida cultural de les seves respectives societats: Itàlia, França i Espanya, territoris on l'arpa va viure un esclat d'una riquesa i una bellesa singulars. Arianna Savall, amb la seva veu cristal·lina i el seu dolç tocar, arriba a les profunditats d'aquestes músiques llunyanes però alhora tan atemporals.

«En aquesta ocasió, recorrerem un laberint feliç, sense Minotaure, però igualment ens trobarem a la fi enriquits amb una bonica experiència alhora musical i mitològica, gràcies al fil musical d’una altra Arianna i del seu recorregut d’arpes i de cants de bell nou evocadors i inspiradors».
— Jordi Savall

Reserva de seients
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Concert

Quan

09 gener 2021

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h

Places Màximes

35 Places