Inici ~ Agenda ~ Celebrem els 60 anys dels “Episodis de la història”
image

Celebrem els 60 anys dels “Episodis de la història”

Commemorem el 60è aniversari de la coneguda col·lecció de Rafael Dalmau Editor amb un acte i una exposició

Episodis de la història és una de les col·leccions més conegudes de Rafael Dalmau Editor: petits volums que recullen, de manera amena i divulgativa, diferents moments cabdals de la història de Catalunya. Celebrem els 60 anys de la seva llarga i reeixida trajectòria amb dos esdeveniments molt especials: un acte commemoratiu i una exposició. 

L'acte de commemoració
Una trobada a la sala Bookeria on recordarem la història de la col·lecció i conversarem sobre els diferents volums que s'han anat publicant al llarg dels anys. Comptarem amb la participació de diversos ponents de luxe: Jordi Bolòs, Josep Clara, Xavier Deulonder i Víctor Hurtado, els autors dels Episodis de la història que s'han publicat més recentment. Eulàlia Barrasetas intervindrà en representació de Rafael Dalmau, Editor. I l'acte el moderarà la historiadora Sònia Gual Miró.

L'exposició
Durant dues setmanes, a partir del 6 de juliol, per acompanyar la commemoració dels 60 anys dels 
Episodis de la història, a la sala ArtsLlibres de la llibreria, acollirem una exposició amb diversos volums històrics de la col·lecció: les primeres edicions, obres censurades... 

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Commemoració

Quan

06 juliol 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h