Inici ~ Agenda ~ Cicle Liternatura amb Natza Farré
image

Cicle Liternatura amb Natza Farré

"Petit tractat de la immensitat del món"

Iniciem les sessions del cicle Liternatura amb una conversa amb l'escriptora Natza Farré, que ens parlarà de "Petit tractat de la immensitat del món", de Sylvain Tesson.

La nostra societat hiperconnectada, demana un nou nomadisme, un passeig joiós per la terra. Aquest "Petit tractat sobre la immensitat del món" és una afirmació precisa de desobediencia naturalista, una filosofia de butxaca, un conte romàntic contra l'ordre establert. Per alentir el pas del temps, Sylvain Tesson recorre el món a peu, a cavall, en bicicleta o en canoa.

El cicle de liternatura a ONA, Picant pedra, està coordinat per l'escriptor Gabi Martínez.. 

Gabi Martínez ens proposa rellegir la natura a partir de converses entre actors, músics, directors de cinema, escriptors o empresaris i la lectura de títols com Walden, Petit tractat de la immensitat del món, La noia salvatge o El senyor Palomar.  

Gabi Martínez (Barcelona, 1971). La seva obra s’ha publicat a més d’una desena d’idiomes i ha rebut reconeixements internacionals. Considerat un dels renovadors de la literatura de viatges al país, són seus títols com Sudd, Només per a gegants, En la Barrera, Les defenses i Un cambio de verdad, una crònica sobre l’experiència d’una vida rural que es resisteix a ser esborrada per l’expansió urbana. És col·laborador habitual de National Geographic, Altaïr y The Ecologist. La seva trajectòria com a escriptor l’ha vinculat al nature writing i és membre fundador de l’associació Caravana Negra en defensa de la cultura i la natura, i de la fundació Ecologia Urbana i Territorial. També és codirector del projecte Animals invisibles i director del Festival Liternatura que se celebra a Barcelona cada mes d’octubre, i que convida a repensar la relació entre persones, creació i natura.

Preu sessió: 6 euros.
Abonament al cicle de 6 sessions, 30 euros.

 

Detalls de l'esdeveniment

Quan

13 octubre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h