Inici ~ Agenda ~ Club de lectura amb el traductor: "Els dos remordiments de Claude Monet"
image

Club de lectura amb el traductor: "Els dos remordiments de Claude Monet"

Comentem la novel·la de Michel Bernard amb Ferran Ràfols Gesa, que l'ha traduïda del francès.

A la segona sessió del club de lectura amb el traductor, dirigit per Ramona Pérez Santiago, parlarem de la novel·la Els dos remordiments de Claude Monet, de Michel Bernard, publicada en català per LaBreu Edicions. Ens acompanyarà Ferran Ràfols Gesa, responsable de la traducció de l'obra del francès al català. 

Dia i hora

Quan: dimarts 24 de novembre a les 19 h
On: sala Bookeria de la llibreria Ona del carrer Pau Claris 94  

Inscripcions
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat

Sobre el traductor: Ferran Ràfols Gesa
Ens explica: «La traducció ha sigut per a mi una vocació tardana, un d’aquells atzars que després et sembla que eren gairebé obligats, però suposo que tot hauria pogut anar d’una altra manera. Havia llegit molt des de petit i tenia facilitat per a les llengües, però els estudis van anar per camins molt diferents i durant uns quants anys vaig pensar més en pel·lícules que no pas en llibres. Els llibres es van imposar, però, i després van venir les provatures poètiques i narratives, un llibre de poemes editat i un primer contacte amb el món editorial».

Sobre Els dos remordiments de Claude Monet
Narra l’entusiasme per la vida de la bèstia sensible que era Monet. Una vida profundament marcada per la passió amorosa cap a la seva primera muller i la mort dels que estima. Viatgem per una Europa convulsa, des del París de 1870 fins la tragèdia de la Gran Guerra, i els successius canvis de paisatge que la història provoca en la vida i la pintura de l’artista. Hi trobem els vaivens del destí que determinen la trajectòria del creador i el relat precís d’una generació que inventava una nova manera de copsar el món. És un cant a la força de l’amistat i l’amor, en sintonia amb el poder evocador de l’art, sense oblidar els poderosos contratemps de la fortun.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar d'Els dos remordiments de Claude Monet a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

24 novembre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

20 Places