Inici ~ Agenda ~ Club de lectura, amb Lluís Llort
image

Club de lectura, amb Lluís Llort

De novel·la criminal

Cada quart dijous de mes, l'escriptor i periodista Lluís LLort us proposa una lectura de novel·la criminal suggerent i us explica els trucs del gènere.

Aquest primer dijous parlarem de "Fets caldo", de Pere Figueras (Crims.cat).

Preu sessió: 6 euros. / Abonament 4 sessions: 20 euros.

Reserveu plaça a reserves@onallibres.cat

Lluís Llort (1966) signa les novel·les només com a Llort. Des del febrer del 1986 treballa al diari Avui, actualment El Punt Avui. Ha publicat centenars d’articles, molts d’informació, però la majoria d’opinió, creació o crítica; els últims quinze anys al suplement Cultura. Des del 1999, ha publicat deu novel·les i tretze títols infantils, ha participat en vuit llibres col·lectius de narracions i ha escrit una vintena de guions per a sèries d’humor de televisió.

El protagonista de "Fets caldo" és Avel·lí Baldoví, un psicòpata convençut que el món obra en contra seva i que no dubta a eliminar tot aquell que ofèn la seva dignitat. L’impulsen les seves veus interiors, més concretament la d’una iguana sorneguera i malparlada que l’esperona a cometre els seus crims, malgrat que és perseguit tant per la policia, com per un detectiu privat i una periodista, tots ells encaparrats en diferents teories que es mouen a les palpentes entre l’egolatria, la bona fe i l’estupidesa.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

24 novembre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Sala

Durada

1h