Inici ~ Agenda ~ Club de lectura: "Dolça introducció al caos"
image

Club de lectura: "Dolça introducció al caos"

En el club de lectura, dirigit per Jordi Sànchez, parlarem de la novel·la amb la participació de la seva autora, Marta Orriols.

A la tercera sessió del club de lectura d'Ona Llibres comentem Dolça introducció al caos: la tercera novel·la de Marta Orriols, que ja apunta que esdevindrà un èxit com les seves predecessores. L'autora ens acompanyarà i podreu compartir amb ella dubtes, valoracions, impressions...

L'argument 
Quan la Marta li comunica al Dani que no vol ser mare, s'obre entre els dos una esquerda que els portarà a orbitar per uns llimbs plens de dubtes i indecisions que els impulsaran a repensar-se com a individus i com a parella. Aquesta novel·la és una invitació a nedar pel mar de contradiccions en què es converteix la possibilitat de ser pares. Una anàlisi íntima al voltant de la voluntat, l'instint, la llibertat i les estructures socials. Marta Orriols ens ofereix una història propera i plena d'arestes sensibles on torna a desplegar la seva habilitat narrativa per descriure les emocions i pulsions més íntimes.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de Dolça introducció al caos a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Ho lamentem, ja hem complert l'aforament! 

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

04 desembre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

35 Places