Inici ~ Agenda ~ Club de lectura: "No soc aquí" amb Anna Ballbona
image

Club de lectura: "No soc aquí" amb Anna Ballbona

A la primera sessió del club de lectura dirigit per Jordi Sànchez, parlarem de la novel·la "No soc aquí" amb la participació de l'autora, Anna Ballbona

Iniciem el club de lectura d'Ona Llibres amb la segona novel·la d'Anna Ballbona: No soc aquí, guanyadora del 5è Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2020. A la trobada ens acompanyarà l'autora. Recordeu que és imprescindible reservar la vostra plaça al club escrivint un correu a reserves@onallibres.cat (places limitades).

Aconsegueix el llibre
Pots adquirir el teu exemplar de No soc aquí a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

L'argument
Nascuda en una família d'arrel pagesa, la Mila creix entre polígons i autopistes sentint-se estranya i qüestionant-se d'on ve. Ja adulta, embarassada, es pregunta si la seva filla heretarà aquest sentiment d'estranyesa i quines conseqüències tindrà un fet que només ella coneix.

Què podem dir del llibre?
— Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2020
— Un pas endavant de l'escriptora Anna Ballbona, consolidant-se amb veu ferma en el panorama literari català actual.
— El relat d'algú que, des de la perifèria, s'ha de fer un lloc en el món. Explicat amb ironia, sentit de l'humor i un excel·lent exercici de llenguatge.
— Un relat des de la perifèria pagesa "poligonera".

Frases del llibre
«Tothom es desfà com pot del nus aspre que és el final de la innocència, un d'aquells nusos que si no vigiles seguen les mans.»
«Quan ets adolescent no cal ni un misto perquè qualsevol cosa s'encengui i prengui un caire de ritual genuí»
«Quan mires enrere, les tanques que ja has saltat semblen menudes»
«La història no és exacta, però hi ha una remor que sempre torna»
«L'anomalia també és una forma de reconeixement i de protecció.»
«L'amor no són matemàtiques», «El record està condemnat a jugar amb la mentida.»

El conductor del club: Jordi Sànchez
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

02 octubre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m