Inici ~ Agenda ~ Comentem "La clau anglesa" amb Antoni Pladevall
image

Comentem "La clau anglesa" amb Antoni Pladevall

Comptarem amb la participació de l'autor.

A la primera sessió del club de lectura de l'any 2021 comentarem la novel·la La clau anglesa d'Antoni Pladevall: una de les veus més consolidades del panorama català, autor de l'èxit Terres de lloguer i Premi Prudenci Bertrana el 2014. Pladevall ens acompanyarà i podreu compartir amb ell dubtes, valoracions, impressions...

L'argument 
La clau anglesa, presentada com un drama familiar de caràcter rural, ambientada a la població de Cruallops, ens parla de com el fatalisme del destí i les conseqüències irrevocables d'uns actes que arrelen en el passat abocaren al desastre les vides del Tomàs i la Rosa. La novel·la ens parla del passat i del present de tots dos personatges, que amaguen molt més del que deixen veure, i només entenent què va passar en aquell passat incert, i com intenten defugir-lo, entendrem un desastre familiar que sembla enunciat i irrevocable, de conseqüències terribles.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de La clau anglesa a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Ho lamentem, ja hem complert l'aforament per al divendres 5 de març.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

05 març 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h

Places Màximes

15 Places