Inici ~ Agenda ~ Comentem "La clau anglesa" amb Antoni Pladevall
image

Comentem "La clau anglesa" amb Antoni Pladevall

Comptarem amb la participació de l'autor.

Degut a la gran quantitat de peticions per assistir al club de lectura, hem fet una segona sessió al mes de març per parlar de La clau anglesa d'Antoni Pladevall: una de les veus més consolidades del panorama català, autor de l'èxit Terres de lloguer i Premi Prudenci Bertrana el 2014. Pladevall ens acompanyarà i podreu compartir amb ell dubtes, valoracions, impressions...

L'argument 
La clau anglesa, presentada com un drama familiar de caràcter rural, ambientada a la població de Cruallops, ens parla de com el fatalisme del destí i les conseqüències irrevocables d'uns actes que arrelen en el passat abocaren al desastre les vides del Tomàs i la Rosa. La novel·la ens parla del passat i del present de tots dos personatges, que amaguen molt més del que deixen veure, i només entenent què va passar en aquell passat incert, i com intenten defugir-lo, entendrem un desastre familiar que sembla enunciat i irrevocable, de conseqüències terribles.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de La clau anglesa a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Ho lamentem, ja hem complert l'aforament per al divendres 12 de març.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

12 març 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h

Places Màximes

15 Places