Inici ~ Agenda ~ Comentem "La dona de la seva vida", de Xavier Bosch *Aforament complet*
image

Comentem "La dona de la seva vida", de Xavier Bosch *Aforament complet*

Nova sessió del nostre club de lectura

Conversem sobre La dona de la seva vida acompanyats per l'autor del llibre, Xavier Bosch.

L'argument 
El Joel, el Raimon i la Victòria són els germans Estrada. Malgrat que cadascun viu en una punta de món, es mantenen molt units. Una investigació periodística, però, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s’adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat. Xavier Bosch, en la seva maduresa com a escriptor, combina els seus dos mons. El constructor d’intimitats recupera el periodisme amb una trama que pot posar tota una família en perill. És el preu de traspassar les línies vermelles de la veritat.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de La dona de la seva vida a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. El club de lectura té continuïtat: cal inscriure's a totes les sessions disponibles actualment. Les reserves es faran per ordre de recepció dels mails fins a exhaurir localitats.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

07 maig 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

La nostra selecció