Inici ~ Agenda ~ Concert de Naisa Duo
image

Concert de Naisa Duo

Música en directe, percussió corporal, improvisació i interpretació amb Neus Plana i Maria Camahort.

Naisa Duo presenta una proposta musical eclèctica i captivant, un projecte en el qual la percussió corporal, la improvisació, la interpretació i la composició convergeixen en una mateixa escena.

Neus Plana Turu (flauta i percussió corporal) i Maria Camahort (guitarra i arranjaments) són dues artistes polivalents que comparteixen una sòlida formació clàssica i l'afany mutu per apropar-se a altres mons més enllà de la partitura. Des del 2017 treballen en aquest projecte a duo investigant músiques per les quals se senten atretes, utilitzant el ritme com a fil conductor.

Buscant la seva pròpia aproximació a les diferents cançons, danses i obres, el seu programa actual combina obres de compositors clàssics i contemporanis amb peces treballades i expressades des de l'oralitat, la corporalitat i la improvisació. Un trajecte musical influenciat per melodies/temes dels segles XVI-XVII (Folies, Chaconne), tradicions orals de diferents cultures (cançons sefardites, turques, catalanes) i música escrita.

És imprescindible confirmar l'assistència escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats. 

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Concert

Quan

24 octubre 2020

Hora

18:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

35 Places