Inici ~ Agenda ~ Contacontes amb Anna Fité
image

Contacontes amb Anna Fité

"El concert més animal"

Si ets una gallina i el masover et vol posar dins el brou del sopar, la teva única opció és córrer cames ajudeu-me sense mirar enrere. I així ho fa la gallina Fina, que s'escapa del corral amb els seus tres ous acabats de pondre sota el braç. 

Però l'atzar la separa dels seus ouets, que quedaran abandonats al bosc sense la seva mare. Ep, no patiu: una colla d'animalons s'organitzaran per tenir-ne cura i buscaran la manera de solucionar aquest embolic bestial!  

Una història esbojarrada i tendra sobre l'amistat i l'instint de supervivència. 

Anna Fité és guionista de TV (Barri Sèsam, Los Lunnis i Leonart (TVE), Nissaga de Poder, El Cor de la Ciutat, Ventdelplà, Olor de Colònia... (TV3), autora de teatre familiar, de cantates per a nois i noies... Ha publicat a La Galera les novel·les "Zoomwatts" (2012), "Xala, va!" (2016) i "Voilà!, els besnets del Gat amb Botes" (2017), "Sopa de menta amb pícarols" (2021) i "El concert més animal" (Premi Emili Teixidor-2021), la col·lecció "I SI...?" de contes per a primers lectors ("Sant Toni i el Gat", "La Ratolineta Pérez". "El Pixaner", "La Mare Noel", "El Caputxet verd", "La mofeta presumida"…) i amb l’editorial Bindi Books ha publicat el conte "El Bosc Meravellós" (2021). Des de 2012 fa activitats de dinamització lectora a escoles, instituts, llibreries, biblioteques i museus.

Preu sessió: 6 euros.

Dues sessions: a les 18h i a les 19h.

Reserva la teva plaça a reserves@onallibres.cat

Detalls de l'esdeveniment

Quan

15 octubre 2022

Hora

18:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

PetitONA

Durada

2h