Inici ~ Agenda ~ Conversa amb l'artista Poncho Martínez
image

Conversa amb l'artista Poncho Martínez

Un cicle de converses amb els artistes que han creat les obres que trobareu a la secció ArtsLlibres.

La secció ArtsLlibres de la llibreria Ona convida, cada quinze dies, a un dels artistes que exposen les seves peces a la sala. En aquesta trobada, el convidat és Poncho Martínez, que reivindica la part gestual que implica qualsevol ArtLlibre i que ens parlarà d'obres tan singulars com 67 Cables, Al·legories a Mishima o Carto(grafies).

Una oportunitat única per conèixer, de primera mà, l'experiència personal de l'artista. Poncho Martínez ens explicarà la seva feina com a enquadernador especialista en llibre d'artista, creador d'obra personal, col·laborador en la realització de llibres d'altres artistes i finalment docent de l'enquadernació en centres educatius i culturals com l'Escola Massana i la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Com ens avança Martínez: «Per a mi, l'enquadernació és una part primordial del llibre: des del concepte i fins a la finalització. No només un revestiment, ni un contenidor. Tot plegat, contingut, estructura i acabats formen el que esdevindrà un llibre d'artista, un llibre objecte, un llibre intervingut...»

Inscripcions
Aquesta activitat té un aforament limitat. Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats.

Què són els ArtsLlibres?
Els ArtsLlibres són peces elaborades per artistes que estan a mig camí entre l'obra d'art i el llibre. No s'han de confondre amb els llibres d'art (per exemple, un llibre sobre el Modernisme a Barcelona), donat que estem parlant de peces úniques i irrepetibles o que formen part de sèries exclusives i limitades. El preu de les peces oscil·la en un ventall molt ampli —a la sala ArtsLlibres d'Ona tenim obres de 10 € i obres que poden valer més de 3.000 €— i depèn de diversos aspectes, com la seva originalitat, els materials emprats, la dificultat de la tècnica o el renom de l'artista.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Conversa ArtsLlibres

Quan

02 desembre 2020

Hora

12:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

ArtsLlibres

Durada

1h

Places Màximes

20 Places