Inici ~ Agenda ~ Conversem sobre "L'aigua que vols", de Víctor García Tur
image

Conversem sobre "L'aigua que vols", de Víctor García Tur

Un dels llibres més venuts de Sant Jordi

Conversem sobre L'aigua que vols, de Víctor García Tur. La novel·la gunyadora del Premi Sant Jordi 2021.

L'argument 
Marie Tremblaypierre reuneix la família i els amics a la casa del llac. Vol celebrar els seus 76 anys tot i que no va voler fer-ho quan en va fer 70 ni 75. Per als seus fills, la Laura, l’Anne-Sophie, l’Hélène i el JP, tornar al llac és viatjar al passat, a la infantesa, al lloc on van aprendre a nedar i on eren lliures. També significa tornar als dominis de la mare, una dramaturga amb molt caràcter que no sempre ha sabut mostrar el seu amor pels fills. «La Marie sonava com una àvia. I no ho era pas. Biològicament parlant, sí, però no s’havia sotmès mai a aquella predisposició mental. L’entrega no era el seu estil. Ni ganes.»

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de L'aigua que vols a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. El club de lectura té continuïtat: cal inscriure's a totes les sessions disponibles actualment. Les reserves es faran per ordre de recepció dels mails fins a exhaurir localitats.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

04 juny 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

La nostra selecció