Inici ~ Agenda ~ Feminismes. Subjectes del nou mil·lenni
image

Feminismes. Subjectes del nou mil·lenni

La Revista de Catalunya presenta el seu nou monogràfic, coordinat per la filòloga Lluïsa Julià.

*Per accedir aquest acte és imprescindible rebre invitació.

Acte de presentació del nou monogràfic publicat per La Revista de Catalunya i que porta per títol: Feminismes. Subjectes del nou mil·lenni. La direcció de la Revista n'ha encarregat la coordinació a Lluïsa Julià, filòloga i professora a la UOC. Intervindran: Agustí Pons, director de la Revista de Catalunya, la poeta Àngels Gregori i Lluïsa Julià com a coordinadora del volum. 

El número consta de tres-centes pàgines i quatre capítols que recullen perspectives històriques; cruïlles i reflexions; pràctiques, meandres, jocs; i trajectòries compartides, grups editorials i revistes. Acull quaranta col·laboradors i col·laboradores i una trentena d'articles.

Entre les col·laboradores hi trobem Fina Birulés, Mireia Bofill, Mireia Calafell, Josefa Contijoch, Ada Castells, Najat El Hachmi, Pilar Godayol, Àngels Gregori, Mercè Ibarz, Imma Merino, Mary Nash, Mercè Otero, Montserrat Palau, Marta Pessarrodona i Marina Subirats. La pluralitat de temes i de col·laboradores fa possible que aquest número constitueixi un autèntic estat de la qüestió sobre els drets de les dones, la seva visibilitat i les dificultats que s'interposen en el reconeixement i pràctica d'aquests drets. 

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Acte

Quan

16 setembre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

42 Places