Inici ~ Agenda ~ Ivette Nadal, de la cançó a la poesia
image

Ivette Nadal, de la cançó a la poesia

Recital

Ivette Nadal poeta i cantautora, d’ençà del seu darrer llibre "L’Àngel i la infermesa del pensament" s’allunyà de les formes lligades a la cançó, i així segueix amb el seu nou poemari "Camí del text". Poemes breus, quasi aforismes d’ençà que l’autora queda tocada pel món filosòfic i sobretot pel pensament del filòsof Josep Maria Esquirol.

En aquest poemari no renega del món líric, ni el de la cançó, ja que formen part de la seva identitat, i se’l qüestiona, però ara sembla haver trobat una nova veu, un nou camí sense mai final, combinant preguntes filosòfiques amb possibles respostes poètiques, sobre l’amor, la seducció, el pensament, el mot, l’amistat i la malaltia.

El llibre s’endinsa en el seu millor context que la vertebra; les amistats, la poesia, la filosofia i la cançó. La seva nova melodia poètica té forma d’aforisme, sovint de silenci i de pregunta. No deixa de dialogar amb la seva obra i hi ha una constant insistència per descobrir el camí del mot, de la cançó, de l’amor i de la salut.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

05 octubre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h