Inici ~ Agenda ~ Les "101 cançons" de Joan Isaac
image

Les "101 cançons" de Joan Isaac

L'autor estarà acompanyat de Daniel Sesé, dissenyador, i Marta Costa-Pau, editora. Amb l'actuació musical d'en Joan Isaac, acompanyat d'Antoni-Olaf Sabater, piano.

"101 cançons" és un volum on es recull tota la força creativa de Joan Isaac, la del Joan Isaac cantautor i la del Joan Isaac literat.

A més de les lletres de 101 cançons seleccionades pel mateix autor d'entre el seu vast repertori, el llibre conté nombrosos textos escrits pel cantautor, majoritàriament en els darrers anys, sobre vivències, sentiments, inquietuds, anhels, pors, combats... Sobre temes als quals ell ha cantat al llarg de la seva carrera musical.

Aquests textos encapçalen cadascun dels blocs temàtics en què Joan Isaac ha agrupat les 101 cançons del llibre. El volum inclou, a més, a mode de pròleg, textos de companys de professió, com Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet o Luis Eduardo Aute, de productors musicals, de periodistes, d'escriptors, d'amics que l'han acompanyat i l'acompanyen en la seva trajectòria vital i artística.

Els textos s'acompanyen d'imatges de prestigiosos fotògrafs, com Colita o Juan Miguel Morales, i d'il·lustracions de Daniel Sesé. 

Detalls de l'esdeveniment

Quan

22 maig 2023

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h