Inici ~ Agenda ~ Magí Camps presenta "Parla'm amb estil"
image

Magí Camps presenta "Parla'm amb estil"

Magí Camps i Òscar Andreu ens ajuden a perfilar el lingüista que tots els catalanoparlants duem dins nostre.

Cada persona té un estil. A l’hora de fer servir la llengua, també. En parlem amb Magí Camps, periodista cultural i autor del llibre Parla'm amb estil, publicat per Eumo Editorial. Ho farà acompanyat del comediant Òscar Andreu.

És imprescindible confirmar l'assistència escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats. 

De què va el llibre?
Cada persona té un estil. A l'hora de fer servir la llengua, també. Magí Camps ens convida a ser conscients de la llengua que utilitzem i per què triem una paraula o una expressió i no unes altres. Si volem ser bons usuaris de la nostra llengua i transmetre amb claredat allò que volem dir, no ho podem fer sense polir el nostre llenguatge, la nostra manera de parlar. Amb frescor i estil, l'autor tracta sobre eufemismes i objectivitat, llenguatge sexista i inclusiu, normativa, bones transgressions i errors greus, argot importat i neologismes, traducció automàtica, domini de la llengua i escriptors estrella. Són reflexions —dèries, en diu l'autor— que ajudaran a perfilar el lingüista que tots els catalanoparlants duem dins nostre.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

20 octubre 2020

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

35 Places