Inici ~ Agenda ~ Maria Mercè Roca presenta "Al final t'agradaré"
image

Maria Mercè Roca presenta "Al final t'agradaré"

Una de les escriptores més destacades i hàbils de la narrativa catalana, Maria Mercè Roca, ens presenta la seva esperada nova novel·la.

L'escriptora Maria Mercè Roca presenta la seva darrera novel·la, Al final t'agradaré, acompanyada de la seva editora, Laura Álvarez

De què va el llibre?
La monòtona tranquil·litat dels dies de la Rosó es fa bocins quan l'August torna al cap de trenta anys d'absència. Què vol, aquest home caduc però que conserva encara la perversitat als ulls? I quina intimitat somou la Rosó en veure'l? La visita evoca la memòria d'unes vides fetes d'il·lusions i culpes, de felicitat i dolor, que transcorren des dels anys setanta del segle passat fins als nostres dies, entre Girona i Barcelona, amb el contrapunt dels amics, els amants, la família i dels esdeveniments d'una època que ens ha marcat a tots. Maria Mercè Roca, una de les escriptores més destacades del panorama literari català, amb innegables dots per a l'observació psicològica, dóna vida en aquesta novel·la a uns protagonistes sotmesos a un dilema moral.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

01 juliol 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h