Inici ~ Agenda ~ Martí Gironell presenta "Paraula de jueu"
image

Martí Gironell presenta "Paraula de jueu"

Després de l'èxit d'"El pont dels jueus", una de les novel·les històriques més venudes en català, arriba la seva continuació més esperada, "Paraula de jueu".

L'escriptor Martí Gironell presenta la seva nova novel·la, "Paraula de jueu", que continua la història de l'aclamada El pont dels jueus. L'acompanya l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro

Vols assistir a l'acte? No oblidis reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Aforament limitat!

De què va el llibre?
Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana que treballa entre l’hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d’ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle XIV. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l’amor i el respecte com a ingredients bàsics per aixecar un pont d’entesa entre les dues religions. Una empresa que no serà gens fàcil perquè trobaran persones d’un costat i de l’altre que estan disposades a impedir-ho.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

30 setembre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

42 Places