Inici ~ Agenda ~ ONA Música, amb Núria Vilà i Elke Sanjosé
image

ONA Música, amb Núria Vilà i Elke Sanjosé

Recital líric

Núria Vilà, soprano  

Núria Vilà neix a Barcelona. Finalitza els estudis de Cant de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb les màximes qualificacions sota el mestratgte de Carmen Bustamante.  Ha cantat al Gran Teatre del Liceu "Carmen" de Bizet (Frasquita), "Cendrillon" de Massenet (2n esperit, domèstica, 2ª noia) a "Ariadne auf Naxos" d’Strauss (Echo) i recentment a "Norma" de Bellini com a Clotilde. Ha cantat "Nabucco" de Verdi (Anna), "La Bohème" de Puccini (Musetta, Mimì), "La Flauta Màgica" (Primera Dama, Pamina), "Le Nozze di Figaro" (Susanna), "Don Giovanni" (Donna Anna, Donna Elvira) i "Così fan tutte" (Fiordiligi) de Mozart completant així la trilogia Mozart/Da Ponte en escena. Així mateix, també ha cantat el rol d’Adina de l’"Elisir d’amore" de Donizetti, Violetta Valéry de la "Traviata" de Verdi i "El Giravolt de Maig" de Toldrà (Rosaura) .

Elke Sanjosé
Cursa els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha estat deixeble d’ Albert Giménez Atenelle, de Monique Deschaussées a Paris i ha participat en diversos cursos internacionals de interpretació musical, amb Nina Svetlanova, Jacques Chapuis i Iain Burnside, entre d’altres. Ha estat professora de piano i repertorista a l´Escola de Música de Barcelona, a l´Escola d´Arts Musicals Luthier i a l’escola de teatr e musical Memory. Actualment és professora i repertorista de l’escola de música Virtèlia. Ha realitzat recitals per tot Catalunya, col·laborant amb
fundacions com Itaca, Vilacases, Sonrisas de Bombay... Ha representat l´òpera "Follet" ( L leida, Barcelona, Tarragona ) d´Enric Granados, la qual s´ha enregistrat amb la companyia Columnamúsica. Ha col.laborat com a pianista acompanyant durant cinc anys al festival de música de Cadaqués.
És sòcia fundadora de la cooperativa Operaílica, sc cl., cooperativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya que es dedica especialment a donar a conèixer les obres líriques inèdites o poc conegudes del repertori d’autors catalans dels segles XIX i XX. Amb Operaílica ha realitzat diferents espectacles com "Rusiñol: imatges musicades", "Guimerà líric" o "Òpera i Modernisme". Ha actuat al teatre Gaudí dins el espectacle "Desig d’òpera".

Detalls de l'esdeveniment

Quan

19 novembre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h