Inici ~ Agenda ~ Ona Trivia: la partida d'octubre!
image

Ona Trivia: la partida d'octubre!

Un joc de preguntes i respostes sobre el bo i millor del nostre país! Reserva plaça per al teu equip a reserves@onallibres.cat

Ona Llibres i TriviaBCN uneixen les seves forces per presentar-vos un divertit joc de preguntes i respostes, en directe i de manera presencial, sobre el bo i millor del nostre país: 30 preguntes i reptes diversos sobre literatura, cinema, teatre, televisió, geografia, música, llengua i curiositats de la nostra terra en un espai únic!

Com funciona el joc?
La partida tindrà una durada d'una hora, aproximadament, i consta de 3 rondes de 10 preguntes sobre cultura catalana, acompanyades sempre de suport audiovisual (fotos, música, vídeo...). El joc el presenta en directe Jordi Cazes, cofundador de TriviaBCN, que compta amb més de deu anys d'experiència com a conductor de trivies.

Els jugadors han d'organitzar-se en grups de fins a 3 persones per participar, usaran el seu mòbil per respondre i podran optar a un premi d'excepció: un lot de llibres cortesia d'una editorial catalana.

Alguns mesos puntuals, les partides estaran centrades en temàtiques concretes d'allò més interessants.

Com reservo plaça per al meu equip?
Escriu un mail a reserves@onallibres.cat esmentant quantes persones sereu a l'equip (màxim 3 persones). Us respondrem confirmant la vostra reserva. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels mails.

Mesures relacionades amb la Covid-19
Per tal de complir amb les mesures de seguretat derivades de l'excepcional situació sanitària, la participació està limitada a 35 persones. És obligatori l'ús de mascareta.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Joc

Quan

06 octubre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

35 Places