Inici ~ Agenda ~ Parlem de "Despertar a Bujumbura"
image

Parlem de "Despertar a Bujumbura"

Amb Francesc Miravet, autor, acompanyat de Lola Ribelles, professora de literatura, i Carles Cervelló, dr en filologia hispànica, poeta i escriptor.

L’Alba i en Narcís, gironins, estudien medicina a Barcelona. Cada dia viatgen junts per anar a la facultat i s’enamoren. En acabar la carrera es casen i tenen dos fills. Seria una història com altres si no fos perquè l’Alba, una noia amb un fort sentiment de voluntariat, fa mans i mànigues per anar a l’Àfrica a ajudar a persones més desfavorides.

Durant la carrera marxa dos estius a la República del Zaire amb Metges Sense Fronteres amb experiències ben diferents. Un cop casada, d’acord amb el seu marit, esperen a tornar-hi, junts, quan els fills siguin més grans. Marxen a Rwanda tres estius a un hospital on viuen de prop  les atrocitats dels anys 1993 a 1995.
Fruit d’aquestes guerres i també de la de Burundi, viuen una sèrie d’experiències colpidores que els fan comparar aquell món amb el seu. Com serien els seus fills allà? La misèria, la injustícia, la crueltat, la manca del més essencial per una vida mínimament digna no poden passar per alt.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

31 maig 2023

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h