Inici ~ Agenda ~ Preestrena del nou dics de Sommeliers a la Bookeria
image

Preestrena del nou dics de Sommeliers a la Bookeria

"Per dins i per fora"

Les cinc integrant de Sommeliers han escollit la Bookeria d'ONA Pau Claris per fer la preestrena del seu tercer disc, "Per dins i per fora".

Aquest quintet format Rocío Seligrat (veu); Maricel Pons (piano); Teresa Nogueron (clarinet); Marta Pons (violoncel) i Mireia Bartolí (violí) amb cinc anys de carrera a l'esquena, elaboren un maridatge molt cuidat, on destaca una aroma especial. Arribades de Barcelona, La Ràpita, Terrassa, Sabadell i Menorca aquest any 2022 presenten per tot Catalunya les cançons d'aquest nou disc.

"Per Dins i Per Fora" consta de temes propis que escriuen i arrangen pensant en la sonoritat que les caracteritza i que no deixa indiferent. Un viatge musical d'aquest grup que els hi agrada jugar, provar i arriscar. un disc diferent, on aquestes joves músiques han volgut evolucionar a un nou so. Aquest tercer disc s'ha gravat a l'estudi Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb la producció de Luis Robisco, reconegut guitarrista i productor musical que compta amb més de 15 anys d’experiència acompanyant artistes a l’estudi.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

21 maig 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h