Inici ~ Agenda ~ Premi Empordà de Novel·la
image

Premi Empordà de Novel·la

"Tot passa dues vegades" de Pilar Francès

El Premi Empordà de novel·la és un premi literari en llengua catalana, convocat per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà i que aquest 2022 arriba a la seva sisena edició.  Coneixerem el darrer títol premiat, "Tot passa dues vegades", de Pilar Francès, editat per Brau.

Primera edició –  (2017) – "Sang blava" de Josep Pastells.

El protagonista Miklós Kossuth, un periodista homosexual hongarès que està convençut que és fill del rei d'Espanya i lluita perquè li sigui reconeguda la seva identitat. 

Segona edició –  (2018) – "El que portem a dins" de Blai Manté

La novel·la gira al voltant de sentiments universals, tractats a través de la ficció i l’humor.

Tercera edició –  (2019) – "La mort del Rei Gaspar" de Josep M. Hernández

El protagonista, cantautor català de moda gràcies a l´èxit de l´estiu de 1999, mor sobtadament durant la cavalcada de Barcelona, mentre feia de rei ros. Tot sembla indicar que el decés s´ha produït per causes naturals, però algunes persones del seu entorn troben tot plegat desconcertant i inexplicable. El detectiu privat Simón Prisco serà l´encarregat d´investigar el cas, per on desfilen tot de personatges vinculats al negoci de l´espectacle i que, aparentment, es diria que du a un carreró sense sortida. 

Quarta edició –    (2020) – "El perfum del presseguer" de Brauli Gascón

Una història farcida d’acció, sentiments i menjars que el protagonista descriu durant el seu exili per diferents països del món i la seva relació amb personatges com Pancho Villa, Emiliano Zapata, Mata Hari, Rubén Dario o el mateix rei de l’imperi britànic.

Cinquena edició – (2021) – "Tot passa dues vegades" de Pilar Francès

La història passa a l’Empordà, a la platja de La Fosca, a Calella de Palafrugell i a altres indrets empordanesos. És una novel·la que tracta d’allò que ens fa grans com a persones: l’art, les lletres, les converses, la cultura en general”.


Detalls de l'esdeveniment

Quan

03 novembre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h