Inici ~ Agenda ~ Presentem "La vida a cau d'orella"
image

Presentem "La vida a cau d'orella"

Una antologia de l'obra poètica d'Esther Martínez-Pastor (1914-2005)

El propòsit de la present antologia no és cap altre que el d’oferir al públic lector d’avui, i dels anys venidors, una mostra representativa de la producció poètica d’Esther Martínez-Pastor.
La selecció dels poemes, ordenats bàsicament segons la cronologia de les edicions, vol reflectir la diversitat, i alhora la coherència, de la proposta d’una autora que escriu des d’una gran llibertat d’esperit i sense impostacions balderes. La seva és una veu que, tot i mostrar una habilitat innata des dels primers textos, va guanyant en riquesa expressiva a mesura que es va consolidant.
Hem decidit encapçalar el llibre amb l’enunciat del darrer dels poemes, La vida a cau d’orella, un títol suggestiu que ens fa pensar en una poesia propera i que defuig el registre èpic, construïda des de l’autoconeixement, la memòria i la nostàlgia, i que convida a ser llegida sense pressa.

Amb l'autor de l'antologia, Miquel-Lluís Muntané, el poeta Carles Cervelló, l'escriptor Carles Duarte i la filla d'Esther Martínez-Pastor, Glòria Simón.

Reserva de seients

Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

18 juny 2021

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h

La nostra selecció