Inici ~ Agenda ~ Raül Garrigasait presenta 'La ira'
image

Raül Garrigasait presenta 'La ira'

Un llibre sobre la sèrie «Pecats capitals», que pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» a càrrec de noves veus de l'assaig català.

L'escriptor Raül Garrigasait presenta "La ira" l'últim llibre de la sèrie sobre els pecats capitals de Fragmenta Editorial. Ho farà en una conversa acompanyat d'Ignasi Moreta, el seu editor.

De què va el llibre?
La ira és la manera més forta i segura de dir no. Sorgeix de la preocupació intensa per alguna cosa, d'una manera concreta d'entendre el món o de la identificació amb algú. És també la passió més vehement: és com un alçament de totes les nostres potencialitats físiques i morals. La ira ens porta molt més sovint a un simulacre d'agressió que no pas a una agressió real, encara que no hàgim fet cap exercici estoic. És un avís del cos que ens il·lustra sobre el funcionament del món. La ira ens pot trasbalsar i enfortir, ens pot alliberar de viure una vida submisa o de repetir una versió rebaixada de les vides dels altres. Però la bèstia no es pot dominar mai del tot. La tenim sempre molt a prop, a la cova, mig adormida; hi hem de baixar tot sovint per presentar-li els nostres respectes.

Quins altres títols inclou la col·lecció Pecats capitals?
La mandra, d'Oriol Quintana
L'enveja, de Marina Porras
L'avarícia, d'Oriol Ponsatí-Murlà
La gola, d'Adrià Pujol Cruells
La luxúria, d'Anna Punsoda
La supèrbia, de Jordi Graupera

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Presentació

Quan

09 setembre 2020

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 3m

Places Màximes

42 Places