Inici ~ Agenda ~ Espectacle: "Volem (si volem)"
image

Espectacle: "Volem (si volem)"

Un concert d'emocions amb Carles Beltran, Lali Barenys i Namina.

Us convidem a assistir a la primera sessió del cicle "Llibres a escena": representacions en forma de teatre dit, lectures de poemes i música on els protagonistes són els llibres i la literatura. Una cita obligada per als amants de l'escena i la lectura, que tindrà lloc el tercer dissabte de cada mes. Una col·laboració entre la reconeguda actriu i directora teatral Mònica Lucchetti, que coordina els actes, i la llibreria Ona Llibres!

La primera sessió es titula Volem (si volem): un cant a les lluites individuals i col·lectives, èpiques i silencioses. Una reivindicació al dret a ser lliure, a ser diferent, a pensar diferent, on música i paraula s'enllacen en un espectacle intens, profund, transgressor, alegre i contundent.

Fitxa artística
Idea i guió: Lali Barenys i Carles Beltran
Música i adaptacions: Carles Beltran
Música (piano, guitarra): Carles Beltran
Paraules: Lali Barenys
Cant: Namina

Com puc reservar seients?
Escriu-nos un mail a reserves@onallibres.cat esmentant el teu nom i el dels teus acompanyants, en cas que vinguis amb més persones. T'escriurem confirmant-te la teva reserva. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels mails. L'entrada és gratuïta.


Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Llibres a escena

Quan

19 setembre 2020

Hora

12:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

35 Places