Inici ~ Agenda ~ Segona sessió "Relats breus", a càrrec d'Anna Pascual
image

Segona sessió "Relats breus", a càrrec d'Anna Pascual

Un curs sobre l'art d'escriure contes i microcontes

Descripció de la sessió:
Els personatges. Veure’ls i viure’ls. Els narradors: tipologia i recursos associats. Versemblança i coherència. L’efecte iceberg.

Descripció del curs sencer
Qui més qui menys, tothom coneix algú que s’ha aventurat a escriure un relat curt. Ara bé, sabem ben bé què és, un conte? Què el diferencia d’un text de no-ficció, o d’altres gèneres literaris com la novel·la? En aquest curs, desgranarem quines característiques conformen el relat curt; cada setmana, explicarem diverses eines que ens permetran treballar la nostra creativitat literària.

Metodologia:
El taller es basarà en sessions teòriques que incorporaran tot un seguit d’exemples pràctics per tal de fomentar l’assoliment dels continguts i la participació dels alumnes. La voluntat, doncs, és que les classes siguin dinàmiques i bidireccionals. S’encarregaran alguns exercicis a casa, de petita extensió, que es comentaran en grup. L’anàlisi d’aquests textos serà clau per millorar la tècnica narrativa, cercar la pròpia veu i la creativitat personal amb l’objectiu d’acabar escrivint un conte propi.

Objectiu:
Evolucionar en la creació literària i en concret en l’escriptura de relats breus, en format de conte o microconte, així com aquells aficionats a la lectura que vulguin “fer el pas” de lector/a a escriptor/a.

Preu:
115 € TOT EL CURS (5 sessions)

Reserves:
Reserva la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat.

Primera sessió - 18 D'OCTUBRE
Tercera sessió - 8 DE NOVEMBRE
Quarta sessió - 15 DE NOVEMBRE
Cinquena sessió - 22 DE NOVEMBRE

CLICA AQUÍ PER A MÉS INFO SOBRE EL CURS

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Curs

Quan

25 octubre 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

2h