Inici ~ Agenda ~ T'agraden els jocs lingüístics?
image

T'agraden els jocs lingüístics?

Amb els autors de "La punta de la llengua"

L'Eloi i en Cesc han recollit a "La punta de la llengua" nous jocs lingüístics: llengua i imatge; cultura catalana i popular, jeroglífics, barbarismes, mots encreuats, endevinalles, jocs de llengua i lògica per posar a prova els més astuts en la llengua catalana.

Ells són els responsables dels jeroglífics que podeu trobar cada dia a La Vanguardia i del famós Versioglífic del Versió Rac1. Hereus de la tradició de Tísner i Màrius Serra, són la nova generació d’enigmistes catalans.

Acaben de publicar el seu primer quadern d’estiu: un compendi de passatemps clàssics revisitats des d’una mirada actual, excèntrica i molt divertida.

Hi trobareu mots encreuats, sopes de lletres esbojarrades, exercicis literaris d’autors com la Natza Farré, l’Antònia Vicens, en Joan Yago o l’Eloi Fernández Porta,jocs de poesia, laberints, enigmes lògics, endevinalles, les vuit diferències, tests de cultura i catalanitat i molts jeroglífics.

Vine a la Bookeria! Les seves presentacions són el moment ideal per aprendre a desxifrar els jeroglífics i presumir d’enginy amb els autors.


Detalls de l'esdeveniment

Quan

15 juliol 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h