Inici ~ Agenda ~ *Cancel·lat* 3 hores amb "El Petit Príncep"
image

*Cancel·lat* 3 hores amb "El Petit Príncep"

Amb les talleristes de "La maleta de musicals" muntarem una escena amb cançó coreografiada basada en la novel·la "El Petit Príncep".

*Acte cancel·lat a causa de l'enduriment de les restriccions per frenar la Covid-19, anunciades el 4 de gener del 2021, i que s'aplicaran entre el 7 i el 17 de gener. Disculpeu les molèsties.

La Marina i la Neus de Maleta de musicals ens proposen un taller infantil on combinarem el joc, el llenguatge, la dicció, el cant, la dansa, l'expressió corporal i les arts plàstiques. I tot això ho aconseguirem muntant una escena d'El Petit Príncep amb una cançó coreografiada.

«Al planeta del Petit Príncep hi havia unes llavors terribles... eren les llavors de baobabs (...) D'un baobab, si no hi ets a temps, ja no te'n pots desfer mai més». Partint d'aquest fragment d'El Petit Príncep, ens convertirem en llavors de baobabs i muntarem una escena i una cançó coreografiada que acompanyarem amb elements d'attrezzo que haurem realitzat durant el taller. Acabarem la sessió amb la posada en escena amb música en directe.

Inscripcions
És imprescindible reservar la plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es fan per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats.

Estructura de les sessions
El taller té una durada de tres hores i s'estructura de la següent manera:
— Presentació del text original en el qual es basa el musical.
— Lectura del fragment de la novel·la en el qual es basa la cançó que interpretarem.
— Aprenentatge de la cançó i la coreografia.
— Realització de les manualitats.
— Mostra del taller davant dels pares o acompanyants.
A la 
Maleta de musicals sempre treballen amb música en directe, acompanyant les cançons amb piano. 

Material per al taller

Els nens i les nenes hauran de dur paper de diari de casa. Roba: han de venir vestits amb colors foscos. 

Qui són "Maleta de musicals"?
La Marina Pelfort i la Neus López integren la Maleta de Musicals. Dues músics amb formació teatral i àmplia experiència pedagògica que, portades per la passió pels llibres, ofereixen aquest taller en el qual relacionen el món literari amb el musical.

A quina edat està adreçat?
El taller està pensat per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, però és una xifra aproximada: també poden participar nens i nenes més petits i més grans. 

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Taller infantil

Quan

16 gener 2021

Hora

17:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

3h

Places Màximes

15 Places