Inici ~ Agenda ~ Tarda de jocs de taula amb Devir
image

Tarda de jocs de taula amb Devir

Una tarda lúdica a la llibreria Ona, on podreu jugar amb 10 jocs de taula diferents!

Els companys de Devir, una de les millors distribuidores de jocs de taula del país, ha preparat una tarda de jocs a la llibreria Ona!

🎲 Descobriu i proveu nous jocs que encara no coneixeu: comptareu amb l'ajuda de dos demostradors de Devir que us explicaran les instruccions del joc.

👾 Veniu i jugueu amb els vostres jocs de taula preferits, competint amb altres persones que vinguin a gaudir d'aquesta tarda lúdica. 

Els 10 jocs de taula
El laberint màgic. Els petits aprenents de mag han perdut alguns objectes al laberint màgic. Ara han d'intentar recuperar-los abans que els seus mestres se n'assabentin. Malauradament el laberint màgic està format per parets invisibles que els petits no poden travessar.

L'escala embruixada. Els jugadors competeixen per ser els primers a arribar a dalt de les escales i espantar el fantasma que hi viu, però el fantasma també vol jugar amb ells i els anirà convertint en fantasmes a mesura que pugin les escales.

Fantasma Blitz 4: quin ensurt! Una nova versió de Fantasma Blitz, en aquesta ocasió amb dos objectes nous, un barret i un barril que faran una mica més complicades i divertides les partides.

Crazy Fishing. Els pescadors competeixen per atrapar el peix més gran del mar. Intenta pescar més peixos i més grans que la resta de jugadors!

Catan. Un joc de taula d'estratègia i diplomàcia creat per Klaus Teuber. Des de la seva aparició, l'any 1995, és un dels jocs més venuts i més premiats arreu del món, a més del precursor d'un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors.

Carcassonne. Un joc tan senzill i alhora tan diferent a cada partida, s'ha convertit en un clàssic dels jocs de taula, amb milions de còpies venudes arreu del món. Aconsegueix el control de ciutats, camins, camps i monestirs i guanya més punts que els altres; hauràs de col·locar estratègicament les peces de territori i els teus cavallers, bandolers, monjos i pagesos.

Ubongo. Un joc indispensable en la seva categoria (puzles) que fa anys que regala partides curtes i divertides per a tota la família. Guanyador de diversos premis, les seves regles senzilles i les trepidants partides segueixen conquistant les prestatgeries de milers de jugadors.

Catan Júnior. Transcorre en un anell d'illes on viu el Capità fantasma. Cada illa genera un recurs específic: fusta, cabres, melassa, or, o espases. Els jugadors han d'usar aquests recursos per construir vaixells, estendre els seus dominis i construir nous amagatalls des dels quals dominar el tauler.

Carcassonne Júnior. El primer que aconsegueixi col·locar totes les seves figures sobre el terreny serà el guanyador d'aquesta entretinguda competició.

Ubongo Júnior. Ara carregat d'animals per als més petits de la casa! Tots els jugadors intentaran posar els animals en la seva plantilla tan de pressa com puguin. El jugador més ràpid cridarà "Ubongo!" i així podrà quedar-se amb algunes gemmes.


Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Joc

Quan

28 novembre 2020

Hora

17:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

3h

Places Màximes

35 Places