Inici ~ Agenda ~ *Cancel·lat* "The Case of the Catalans" amb Ponsatí, Muñoz i Paluzie
image

*Cancel·lat* "The Case of the Catalans" amb Ponsatí, Muñoz i Paluzie

Un debat amb la participació de Clara Ponsatí i Jordi Muñoz, coautors del llibre, moderat per Elisenda Paluzie.

*Acte cancel·lat a causa de l'enduriment de les restriccions per frenar la Covid-19, anunciades el 4 de gener del 2021, i que s'aplicaran entre el 7 i el 17 de gener. Disculpeu les molèsties.

Clara Ponsatí i cinc acadèmics més expliquen en anglès el cas català al públic internacional a The Case of the Catalans. El llibre repassa els aspectes històrics, polítics, legals, econòmics i demoscòpics del conflicte entre Catalunya i Espanya per ajudar a entendre per què tants catalans ja no volen formar-ne part. Els assajos, escrits per Clara Ponsatí, Carles Boix, Jordi Muñoz, Enriqueta Aragonès, Xavier Cuadras, Albert Carreras i Antoni Abat, repassen l'aspiració independentista des d'aquestes òptiques, facilitant entendre la situació política actual.

El debat que acollirem a la llibreria Ona repassarà tots aquests aspectes. Amb la participació de Clara Ponsatí (que ens acompanyarà de manera telemàtica des de Brussel·les) i Jordi Muñoz. Un acte presentat i dinamitzat per Elisenda Paluzie.   

Reserva de seients
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats.

Seguiment en línia 
L'acte també es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube d'Ona Llibres

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Debat en línia

Quan

12 gener 2021

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h

Places Màximes

35 Places