Inici ~ Agenda ~ Trobada amb Jarred McGinnis
image

Trobada amb Jarred McGinnis

L'autor d'"El covard" parlarà amb Míriam Cano

Després de tenir un accident de cotxe, en Jarred ha d’acceptar que no podrà caminar mai més i es veu obligat a tornar a casa del seu pare, amb qui no parla des de fa deu anys. Mentre s’encaren als traumes familiars del passat i intenten crear una nova relació menjant dònuts i cuidant orquídies, en Jarred haurà d’aprendre a transitar per la vida sense caure en l’autodestrucció.

Els personatges d’"El covard" són viscerals i honestos, profundament humans, impossibles d’oblidar, i no busquen endolcir el tràngol ni despertar llàstima. Brutalment divertida, aquesta novel·la tendra i provocadora és una reflexió sobre el dolor i el perdó i com sobreviure en un món que no està pensat per a tothom, i també sobre les oportunitats que tenim per reconstruir-nos.

Jarred McGinnis és escriptor i cofundador de The Special Relationship, una productora sense ànim de lucre d’esdeveniments literaris en directe. La seva prosa curta ha aparegut tant a programes de ràdio (BBC Radio 4) com a revistes literàries i diaris del Regne Unit, el Canadà, els Estats Units i Irlanda. També és doctor en intel·ligència artificial. "El covard", la seva primera novel·la, va ser nominada al Premi Barbellion 2021, un guardó dedicat a la promoció de veus literàries que pateixen alguna malaltia o discapacitat.

Detalls de l'esdeveniment

Quan

25 novembre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Sala

Durada

1h