Inici ~ Agenda ~ Vilma Montoliu ens parla del seu darrer llibre
image

Vilma Montoliu ens parla del seu darrer llibre

"Meditar dona vida"

Per meditar no cal que deixis la ment en blanc ni que t'aïllis a la muntanya, ni tampoc cal que et tanquis a una habitació a les fosques amb música i encens. Nomes has d'incorporar la meditació a la teva rutina diària mitjançant exercicis creats per Vilma Montoliu, fàcils d'aprendre i amb els quals, de seguida, descobriràs els beneficis de meditar. Perquè, saps què? La meditació ja es a dins teu, nomes l'has de despertar.

Aprèn a meditar a la dutxa, mentre estens la roba, fent cua al supermercat, de camí cap a la feina o mentre regues les plantes. Amb la meditació, t'ompliràs d'energia, t'augmentarà l'autoestima i la concentració, gaudiràs més del teu dia a dia i, en definitiva, viuràs més feliç.

Vilma Montoliu (Barcelona, 1997) és diplomada en Naturopatia Holística, graduada en Història de l'Art i coach especialitzada en respiració conscient, meditació i gestió de les emocions. Va posar en marxa un canal a internet de meditació en català, que va aconseguir milers de seguidors a les seves xarxes socials. Per acostar l'eina de la meditació, l'autoconeixement i el creixement personal utilitza diverses plataformes (Instagram, Spotify, YouTube...) que han esdevingut la comunitat de creixement personal més gran en català. També ofereix retirs, cursos, tallers...

Detalls de l'esdeveniment

Quan

10 desembre 2022

Hora

19:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Sala

Durada

1h