Inici ~ Agenda ~ Vine a fer el conte d'ONA
image

Vine a fer el conte d'ONA

Inventem un conte amb l'Anna Fité

L'escriptora i conta contes Anna Fité us convida a crear el conte d'ONA. Durant tot un matí, fareu un taller per aprendre d'on vénen es contes i com es fan.

A través de la creació col·lectiva d’un conte, els participants descobreixen com es creen els personatges, com s'estructura el relat, com s'escriuen els diàlegs i quins gèneres literaris tenim per explicar les històries. Lobjectiu és crear entre tots els participants un conte col·lectiu relacionat amb ONA Pau Claris.

Anna Fité és guionista de TV ("Barri Sèsam", "Los Lunnis" i "Leonart" (TVE), "Nissaga de Poder", "El Cor de la Ciutat", "Ventdelplà","Olor de Colònia"... (TV3), autora de teatre familiar, de cantates per a nois i noies... Ha publicat a La Galera les novel·les "Zoomwatts" (2012), "Xala, va!" (2016) i "Voilà!, els besnets del Gat amb Botes" (2017) i "El concert més animal" (Premi Emili Teixidor-2021), la col·lecció I SI...? de contes per a primers lectors i amb l’editorial Bindi Books ha publicat el conte "El Bosc Meravellós" (2021). Des de 2012 fa activitats de dinamització lectora a escoles, instituts, llibreries, biblioteques i museu

Per a nens i nenes fins a 12 anys.

20 places.

Preu del taller: 12 euros

Cal reservar plaça a reserves@onallibres.cat

L'activitat es pot pagar a ONA Pau Claris abans del taller. 

Detalls de l'esdeveniment

Quan

29 juny 2022

Hora

10:00 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

PetitONA

Durada

4h

Places Màximes

20 Places