Inici ~ Agenda ~ Conversem sobre "Galetes de mel i gingebre", amb Alba Sabaté
image

Conversem sobre "Galetes de mel i gingebre", amb Alba Sabaté

Comentam la novel·la Galetes de mel i gingebre d'Alba Sabaté: professora de literatura i autora de cinc novel·les més. Amb L’hotel blanc de la platja va quedar finalista del Premi Prudenci Bertrana 2015.

L'argument 
L’Arnau i la Renata són dos joves que estan a punt de deixar l’institut de Barcelona on estudien. Ell, un noi que es vesteix de dona d’amagat; ella, una noia que es canvia sovint el color dels cabells i de les ungles, que se sent fascinada pel número cinc i que penja periòdicament selfies a Instagram. Ell li demana que li faci fotos vestit de dona, ella s’hi avé. Ell voldria ser metge per curar la gent, ella voldria ser mestra com la seva mare. I mentre aquest futur no arriba, es faran fotos, es coneixeran, faran curts, faran la volta al Pedraforca, lluitaran amb els seus fantasmes, faran poesia i galetes, dibuixaran, viatjaran, creixeran, es veuran fins i tot des de fora com actors en una sèrie de Netflix, però sobretot aprendran a viure i a conviure amb el passat que els ha acostat, però que potser mai no acabaran d’assimilar ni de comprendre.

Aconsegueix el llibre 
Pots adquirir el teu exemplar de Galetes de mel i gingebre a qualsevol de les llibreries Ona: a Pau Claris 94 o a Gran de Gràcia 217. També pots encarregar-lo a la nostra pàgina web: pots escollir que te l'enviem a casa o passar-lo a recollir a la llibreria.

El conductor del club: Jordi Sànchez 
La cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Inscripcions
Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. El club de lectura té continuïtat: cal inscriure's a totes les sessions disponibles actualment. Les reserves es faran per ordre de recepció dels mails fins a exhaurir localitats.

Detalls de l'esdeveniment

Tipologia

Club de lectura

Quan

09 abril 2021

Hora

18:30 h

Adreça

Ona (Pau Claris, 94)

Sala

Bookeria

Durada

1h 30m

Places Màximes

15 Places

La nostra selecció