Inici ~ Articles del Blog ~ Club de lectura: edició 2021
Club de lectura: edició 2021

Club de lectura: edició 2021

A la primera sessió conversarem sobre "La clau anglesa" d'Antoni Pladevall.

Data: 30 gener 2021

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Torna el club de lectura de la llibreria Ona de Pau Claris 94! Aquest 2021, continuem compartint lectures sempre que les restriccions ho permetin. Ens reunirem el primer divendres de cada mes a les set de la tarda a la sala Bookeria: un espai fantàstic, tranquil i acollidor, ideal per compartir en petit comitè les impressions, idees i emocions que ens ha despertat la lectura.

Com a conductor del club, tornarem a comptar amb Jordi Sànchez: la cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Agenda de sessions

La clau anglesa, d'Antoni Pladevall
Divendres 5 i 12 de març a les 18.30 h
Comptarem amb la participació de l'autor, una de les veus més consolidades del panorama català, autor de l'èxit Terres de lloguer i Premi Prudenci Bertrana el 2014. A La clau anglesa ens parla de com el fatalisme del destí i les conseqüències irrevocables d'uns actes que arrelen en el passat abocaren al desastre les vides del Tomàs i la Rosa. Un drama familiar de caràcter rural, ambientada a la població de Cruallops. 


Reserva de places
En l'edició d'enguany és important tenir en compte dues circumstàncies: en primer lloc, que l’aforament serà més reduït que en les ocasions anteriors. I que la cita podrà ser anul·lada si les mesures de confinament s’endureixen o si es prorroguen les restriccions. Si es donés aquest cas, us avisaríem tan ràpidament com fos possible. 

Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats. El club de lectura no té cost, però s'agraeix la compra del llibre a les nostres botigues. 

La nostra selecció