Inici ~ Articles del Blog ~ Club de lectura: edició 2021
Club de lectura: edició 2021

Club de lectura: edició 2021

A la primera sessió conversarem sobre "La clau anglesa" d'Antoni Pladevall.

Data: 30 gener 2021

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Torna el club de lectura de la llibreria Ona de Pau Claris 94! Aquest 2021, continuem compartint lectures sempre que les restriccions ho permetin. Ens reunirem el primer divendres de cada mes a les set de la tarda a la sala Bookeria: un espai fantàstic, tranquil i acollidor, ideal per compartir en petit comitè les impressions, idees i emocions que ens ha despertat la lectura.

Com a conductor del club, tornarem a comptar amb Jordi Sànchez: la cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable.

Agenda de sessions

La clau anglesa, d'Antoni Pladevall
Divendres 5 i 12 de març a les 18.30 h
Comptarem amb la participació de l'autor, una de les veus més consolidades del panorama català, autor de l'èxit Terres de lloguer i Premi Prudenci Bertrana el 2014. A La clau anglesa ens parla de com el fatalisme del destí i les conseqüències irrevocables d'uns actes que arrelen en el passat abocaren al desastre les vides del Tomàs i la Rosa. Un drama familiar de caràcter rural, ambientada a la població de Cruallops. 

Galetes de mel i gingebre, d'Alba Sabaté
Divendres 9 d'abril a les 18.30 h
Comptarem amb la participació de l'autora, professora de literatura i autora de cinc novel·les més. A Galetes de mel i gingebre ens presenta una història sobre l'amor de dos adolescents que busquen el seu lloc al món. Alba Sabaté volia tractar la darrera etapa que li quedava per analitzar i la primera que realment agafa importància i consciència en la vida de tothom: la joventut.

La dona de la seva vida, de Xavier Bosch
Divendres 7 de maig a les 18.30 h
Ens acompanyarà l'autor del llibre, Xavier Bosch, guanyador, l'any 2015, del Premi Ramon Llull amb Algú com tu, un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i traduïda a set idiomes.
En aquesta nova novel·la, 
una investigació periodística ho posa tot en risc. El protagonista, el Joel, director de documentals, s’adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.

L'aigua que vols, de Víctor García Tur
Divendres 4 de juny a les 18.30 h
En aquesta nova sessió ens acompanyarà Víctor García Tur. Amb la seva darrera novel·la, L'aigua que vols, de les més venudes el celebrat dia 23 d'abril, va guanyar el Premi Sant Jordi 2021.
Una reflexió sobre la família, la memòria, la mort i la mort digna, la llengua i la identitat en una història ambientada al Quebec un mes abans del referèndum per la independència del 1995. Una novel·la amb tocs màgics inspirada, en part, en El somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare.

I van passar tants anys, de Natàlia Cerezo
Divendres 17 de setembre a les 18.30 h
Amb la participació de la seva autora, en aquest nou club conversarem sobre la novel·la I van passar tants anys, de Natàlia Cerezo. Un llibre editat per Rata en el qual l
a història de la Caterina il·lustra uns esdeveniments històrics viscuts al Vallès Occidental, les tràgiques riuades de setembre de 1962.

Una família, de Toni Sala
Divendres 9 de juliol a les 18.30 h *Suspès. Aviat nova data*
En aquesta nova sessió ens acompanyarà Toni Sala. Conversarem sobre "Una família". «Al llarg de la vida, anem entenent els nostres pares a mesura que anem trepitjant el seu mateix tros de camí. Com més anys fem, més superfície reflectim. Llegim els nostres pares a través nostre, però també ens llegim a través seu, també ells ens emmirallen. Si superem l’edat de la seva mort, el mirall ja no reflecteix res».

Reserva de places
En l'edició d'enguany és important tenir en compte dues circumstàncies: en primer lloc, que l’aforament serà més reduït que en les ocasions anteriors. I que la cita podrà ser anul·lada si les mesures de confinament s’endureixen o si es prorroguen les restriccions. Si es donés aquest cas, us avisaríem tan ràpidament com fos possible. 

Pots reservar la teva plaça escrivint un mail a reserves@onallibres.cat. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels correus fins a exhaurir localitats. El club de lectura no té cost, però s'agraeix la compra del llibre a les nostres botigues. 

La nostra selecció