Inici ~ Articles del Blog ~ Estrenem club de lectura!
Estrenem club de lectura!

Estrenem club de lectura!

Comencem amb els llibres d'Anna Ballbona, Stefanie Kremser i Marta Orriols.

Data: 27 August 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Ona Llibres inicia el seu primer club de lectura! A partir del mes d'octubre, ens reunirem el primer divendres de cada mes a les set de la tarda a la sala Bookeria: un espai fantàstic, tranquil i acollidor, ideal per compartir en petit comitè les impressions, idees i emocions que ens ha despertat la lectura.

Com a conductor del club, tenim el goig de comptar amb Jordi Sànchez: la cultura és el seu aliment. Ha fet de llibreter durant quinze anys, i ara no es pot estar de gaudir de la literatura conversant amb altres lectors. Us guiarà i coordinarà la conversa per tal que tots passem una estona ben agradable. 

Els tres llibres que inicien el primer cicle del club de lectura d'Ona Llibres són:

No soc aquí, d'Anna Ballbona
Divendres 2 d'octubre a les 19 h

Comptarem amb la participació de l'autora que, amb aquesta obra, ha guanyat el Premi Llibres Anagrama de Novel·la. Un llibre que va sortir a la venda just abans del confinament del mes de març, i que potser no ha tingut tot el ressò que realment mereix. Doneu-li una oportunitat! Estem convençuts que us agradarà. La comentem plegats?


Si aquest carrer fos meu, de Stefanie Kremser
Divendres 6 de novembre a les 19 h
Un llibre que des d'Ona recomanem enormement, així com tota l'obra de Kremser. Per això no podia faltar en el club de lectura! Comptarem amb la participació de l'autora. Us esperem!


Dolça introducció al caos, de Marta Orriols
Divendres 4 de desembre a les 19 h

Amb Anatomia de les distàncies curtes vam descobrir a Marta Orriols, i amb Aprendre a parlar amb les plantes ens va fidelitzar com a lectors. Aviat podrem tornar a gaudir amb ella: a principis d'octubre publicarà Dolça introducció al caos, una novel·la on, segons explica l'editorial Periscopi, Orriols es pregunta "què passa en una relació amorosa, estable però encara relativament jove, quan un dels dos pren una decisió unilateral que afecta directament el futur de la parella". Teniu un parell de mesos per llegir-la i la comentem! A la trobada comptarem amb la participació de l'autora, Marta Orriols.


Ja pots reservar la teva plaça al club de lectura escrivint un mail a reserves@onallibres.cat! Pots apuntar-te a una sessió, dues o totes tres. L'accés és gratuït però les places són limitades. T'esperem! 


La nostra selecció