Inici ~ Articles del Blog ~ Llegim un fragment d"Amor i no" d'Alba Dalmau
Llegim un fragment d"Amor i no" d'Alba Dalmau

Llegim un fragment d"Amor i no" d'Alba Dalmau

Una novel·la sobre una relació poc convencional que qüestiona els tòpics de l'amor.

Data: 08 febrer 2021

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Tast editorial

Avui, dilluns 8 de febrer, surt a la venda Amor i no, la darrera novel·la de la jove escriptora Alba Dalmau. Coincideix amb la reobertura de l'Ona de Pau Claris 94 que, després de passar tot un mes amb la persiana baixada a causa de l'enduriment de les restriccions, ja reprèn l'activitat habitual. Per tant, avui és un dia de joia doble!

Des d'Ona, conjuntament amb Angle Editorial, que per tercera vegada és l'editorial encarregada de publicar a Dalmau (recordareu els seus anteriors treballs: Estàndards, Premi Vila d'Ascó 2016, o El camí dels esbarzers, que ja va per la seva flamant tercera edició), us volem oferir un tast de les primeres pàgines d'Amor i no.

A Amor i no hi descobrireu la relació amorosa de l'Yngve i la Carme, una parella jove que va viure la seva història d'amor i a Roma i ara se separa. O potser no? Una novel·la sensible que ressegueix les vides de dues persones que mantenen una relació poc convencional, que es necessiten al llarg dels anys i busquen maneres de trobar-se.

Us convidem a endinsar-vos-hi, us agradarà! Podeu començar a llegir Amor i no aquí.