Inici ~ Articles del Blog ~ Llibres a escena
Llibres a escena

Llibres a escena

Poesia cantada, prosa musicada i teatre dit es troben sobre l'escenari de la llibreria Ona.

Data: 11 setembre 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

"Llibres a escena" és una proposta llançada per la llibreria Ona i l'actriu i directora Mònica Lucchetti amb l'objectiu de donar un cop de mà al món del teatre, que actualment viu un moment difícil a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19. 

Els espectadors podran gaudir de teatre dit, poesia cantada, prosa musicada i molt més, en representacions que tindran com a epicentre la literatura: cada obra del programa està basada en un llibre o en la trajectòria literària d'un autor català. Per tant, aquests petits espectacles aniran acompanyats de diverses lectures suggerides, que completaran l'experiència de la peça. 

El programa de "Llibres a escena"
Aquí us deixem la programació dels propers mesos. Preneu nota! 

Volem (si volem)
Una reivindicació al dret a ser lliure, a ser diferent, a pensar diferent, on música i paraula s'enllacen en un espectacle intens, profund, transgressor, alegre i contundent.

Data: dissabte 19 de setembre a les 12 h

Fitxa artística 
Idea i guió: Lali Barenys i Carles Beltran
Música, adaptacions i instruments: Carles Beltran
Paraules: Lali Barenys
Cant: Namina

OM
Un homenatge a Ovidi Montllor, on es recullen algunes de les seves cançons i poemes. 

Data: dissabte 17 d'octubre a les 12 h

Fitxa artística 
Veu: Mònica Lucchetti
Música: Carles Beltran 

Cant: Tànit Navarro

Com reservo els seients?
Escriu-nos un mail a reserves@onallibres.cat esmentant el teu nom i el dels teus acompanyants, en cas que vinguis amb més persones. T'escriurem confirmant-te la teva reserva. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels mails. L'entrada és gratuïta.

Mònica Lucchetti: la coordinadora de "Llibres a escena"
Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. Actriu de Teatre, cinema i televisió, ha treballat amb directors com Josep Montanyes, Genadi Korotkof, Esteve Polls, Frederic Roda, Txell Roda, Tamzin Townsend o Silvia Munt. Ha treballat amb la companyia "Els Comediants". Al cinema, ha treballat a les ordres de Paco Betriu, J.A. de la Loma, Paul Verhoeven o Felip Puig. Ha fet televisió, a destacar el personatge de la Clara de "Nissaga de Poder" (TV3). Actualment, i des del 2006, dirigeix la seva pròpia companyia "Catorzedabril", a més de fer producció, regidoria i direcció de teatre i de grans esdeveniments com les Festes de la Mercè o la cavalcada de Barcelona.