Inici ~ Articles del Blog ~ “Mar d’estiu Una memòria mediterrània”
“Mar d’estiu Una memòria mediterrània”

“Mar d’estiu Una memòria mediterrània”

La primera presentació d’Ona Llibres va ser amb “Mar d’estiu”, de Rafel Nadal.

Data: 01 June 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Crònica

El dimecres 27 de maig, a l’Ona de Pau Claris 94 vam fer una mica d’història: vam celebrar la nostra primera presentació! Va ser amb “Mar d’estiu Una memòria mediterrània”, el nou llibre de Rafel Nadal on ens fa una aproximació sentimental i molt personal al Mediterrani. A la presentació vam comptar amb la participació de l’autor, acompanyat de Tatxo Benet i l’editora Ester Pujol, que van fer l’obertura de l’acte, i com a presentador estrella vam tenir el periodista Jordi Basté. 

Va ser un acte d’allò més especial, no només per l’emoció d’acollir la nostra primera presentació, també perquè la situació va ser ben original: en plena Fase 1 de la desescalada, no podíem acollir públic a l’acte i el vam transmetre per streaming. Més de 400 persones van seguir la presentació a través del nostre canal de Youtube i des de la web de La Vanguardia, que també va publicar el directe. 

En Rafel Nadal, però, no es va quedar sense el caliu dels seus lectors, que el dissabte següent, 30 de maig, van poder venir a la llibreria per saludar-lo, conversar una estona, i endur-se a casa el llibre signat per l’autor. 

Si us ho vau perdre i voleu recuperar la presentació, aquí us deixem el vídeo perquè pugueu gaudir de la presentació de amb “Mar d’estiu Una memòria mediterrània”.