Inici ~ Articles del Blog ~ Nous horaris d'Ona Llibres: fins al 7 de febrer.
Nous horaris d'Ona Llibres: fins al 7 de febrer.

Nous horaris d'Ona Llibres: fins al 7 de febrer.

Modifiquem temporalment els horaris per adaptar-nos a les noves restriccions anti-Covid.

Data: 07 January 2021

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

*Actualització (05 de febrer del 2021): la llibreria Ona de Pau Claris 94 torna a la seva activitat habitual a partir del dilluns 8 de febrer, seguint les noves mesures anunciades pel Procicat que permeten l'obertura de les llibreries. 

*Actualització (20 de gener del 2021): El Procicat ha decidit allargar les mesures contra la pandèmia fins al diumenge 7 de febrer. Una nova pròrroga que allarga les restriccions un mes més del previst (el 4 de gener es van anunciar restriccions del 7 al 17 de gener; i el 15 de gener es van allargar fins al 24 de gener). Anotem en vermell la informació actualitzada en funció d'aquestes noves mesures. 

El passat 4 de gener es van anunciar noves mesures per frenar el creixement de contagis de la Covid-19, i que s'apliquen entre els dies 7 de gener i 7 de febrer. Aquestes mesures afecten l'activitat habitual de les dues llibreries Ona, amb major o menor mesura. Aquí us ho detallem: 

La llibreria de Gran de Gràcia 217 pot obrir de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. 

El nostre servei en línia també roman actiu: continuem servint totes les comandes que ens feu a través d'onallibres.cat

La llibreria de Pau Claris 94 tancarà de dilluns a dissabte, fins al 7 de febrer o el dia que se'ns indiqui. Davant del dubte, sempre podeu consultar la disponibilitat de la llibreria a través de Google Maps, donat que actualitzem els horaris a l'instant! També podeu venir a recollir les vostres comandes i a fer consultes: us atendrem a l'entrada, malgrat que no es podrà accedir a la llibreria.