Inici ~ Articles del Blog ~ OnaTrivia: apunta't ja!
OnaTrivia: apunta't ja!

OnaTrivia: apunta't ja!

El primer joc de preguntes i respostes per equips! Apunteu-vos a: reserves@onallibres.cat

Data: 10 setembre 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Ona Llibres i TriviaBCN uneixen les seves forces per oferir el primer joc de preguntes i respostes, en directe i de manera presencial, sobre el bo i millor del nostre país: 30 preguntes i reptes diversos sobre literatura, cinema, teatre, televisió, geografia, música, llengua i curiositats de la nostra terra en un espai únic!

Quan i on es fan les partides?
L'OnaTrivia és una cita regular que se celebra el primer dimarts de cada mes, a les 19 hores a la llibreria Ona del carrer Pau Claris 94 de Barcelona. Les properes dates són:
— 6 d'octubre
— 3 de novembre
— 1 de desembre

Com funciona el joc?
Cada partida té 3 rondes de 10 preguntes cadascuna, on es fan preguntes variades sobre cultura catalana, acompanyades sempre de suport audiovisual (fotos, música, vídeos...). El joc el presenta en directe Jordi Cazes, cofundador de TriviaBCN, que compta amb més de deu anys d'experiència com a conductor de trivies.

Els jugadors heu d'organitzar-vos en equips de fins a 3 persones per participar, usareu el seu mòbil per respondre i podreu optar a un premi d'excepció: lots de llibres cortesia de les millors editorials catalanes, triats en funció de la temàtica de la partida.

Quins temes es toquen a les partides?
La majoria de les partides estan centrades en coneixements i cultura general del nostre país, diversificant les preguntes en molts àmbits diferents: música, cinema, humor, literatura, llengua, curiositats... 

Alguns mesos puntuals les partides estaran centrades en temàtiques concretes d'allò més interessants. Per exemple, el mes de desembre farem un especial Nadal. 

Com reservo plaça per al meu equip?
Molt senzill! Escriu-nos un mail a reserves@onallibres.cat esmentant el nom dels membres de l'equip (recorda que els equips estan formats per màxim 3 persones). T'escriurem confirmant-te la teva participació. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre de recepció dels mails. 

L'obertura de les places es realitzarà una setmana abans de començar la partida. L'entrada és gratuïta. 

Mesures relacionades amb la Covid-19
Per tal de complir amb les mesures de seguretat derivades de l'excepcional situació sanitària, la participació està limitada a 35 persones.