Inici ~ Articles del Blog ~ Un agraïment a personal sanitari, Mossos i Bombers
Un agraïment a personal sanitari, Mossos i Bombers

Un agraïment a personal sanitari, Mossos i Bombers

A Ona Llibres oferim un 5% de descompte a tot el col·lectiu sanitari i d’emergències de Catalunya, i aportarem un altre 5% a la fundació hospitalària de l’elecció del comprador.

Data: 17 juliol 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Des d’Ona Llibres volem donar les gràcies a tots els professionals que vetllen per la salut i seguretat de tots nosaltres durant aquesta pandèmia que ja fa mesos que ens acompanya. Per això volem oferir un descompte especial del 5% a tot el personal sanitari de Catalunya: personal d’hospitals, Centres d’Atenció Primària, residències geriàtriques, departaments d’atenció telefònica i telemàtica i, en extensió, a tots els centres i treballadors sanitaris de tot el país, tant mèdic, d’infermeria o de serveis auxiliars. I també als col·lectius de Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil i el personal d’emergències del 112 i el 061.

A més, Ona aportarà un altre 5% de la compra a la fundació hospitalària catalana que desitgi el comprador. Aquesta promoció s’aplica a les dues llibreries: tant la recentment inaugurada Ona del carrer Pau Claris 94, com a la del carrer Gran de Gràcia, 217. En aquest sentit, només caldrà que el comprador presenti, en el moment d’efectuar la compra, una prova suficient de la seva pertinença a un dels col·lectius esmentats.

Ara que Ona Llibres acaba d’estrenar llibreria al carrer Pau Claris 94, i que engega aquest projecte tan esperançador per a les Lletres Catalanes en plena pandèmia per la Covid-19, volem aprofitar l’ocasió per agrair l’enorme tasca que realitza el personal sanitari, el personal d’emergències, els col·lectius de Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil de tot Catalunya. Per aquest motiu, una vegada finalitzi la promoció, Ona Llibres farà una aportació a fundacions hospitalàries equivalent al 5% del total de les compres. Són:

El moviment #JoEmCorono, de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

I les fundacions i instituts de recerca de l’Hospital Clínic, l’Hospital Universitari Vall d'Hebron, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar.

Aquesta promoció estarà activa fins a l’últim dia del mes d’agost.