Inici ~ Articles del Blog ~ Toni Sala guanya el Premi Crexells amb "Persecució"
Toni Sala guanya el Premi Crexells amb "Persecució"

Toni Sala guanya el Premi Crexells amb "Persecució"

Aquest thriller, publicat per L'Altra Editorial, s'ha endut el prestigiós guardó que l'Ateneu Barcelonès atorga anualment

Data: 16 juliol 2020

Autor: Equip d'Ona

Categoria: Notícia

Un dels noms d'aquest Sant Jordi d'estiu serà, sens dubte, el de Toni Sala. Ahir al vespre, l'autor es va proclamar guanyador del prestigiós Premi Crexells amb el thriller Persecució. El premi l'atorga anualment l'Ateneu Barcelonès, que premia la millor novel·la catalana publicada l'any anterior.

La novel·la, publicada per L'Altra Editorial, està inspirada en una història real, la d'una amiga de l'autor. L'obra s'inicia amb la macabra confessió d'un assassinat:

«Vaig sortir un any amb un home, fins que vaig saber que havia matat la seva dona. Va dir-m'ho ell mateix. Feia deu anys, amb un ganivet, i havia passat per la presó. No vaig poder escoltar-lo més. El vaig acompanyar fins a la porta, li vaig donar la jaqueta i ell va obrir i va marxar».

Des d'Ona no podem fer res més que animar-vos a llegir la novel·la, imprescindible per als lectors més atrevits. Si busqueu un llibre que us remogui per dins, no perdeu l'oportunitat de llegir-lo!

La nostra selecció