60 receptes de conill és un receptari que desborda emocions: la Maite Borràs harmonitza la seva habilitat com a cuinera amb la sensibilitat de l’artista i ens ofereix la seva taula per gaudir d’un festí de records al voltant d’un dels productes alimentaris més extraordinaris que tenim a l’abast, el conill. En Xavier Franquet, amb les seves delicioses aquarel·les, recrea meravellosament els records de la Maite i els plasma en color, arrodonint les lletres de tinta vermella que ens parlen d’espècies, d’aromes, de compartir bons moments de vida. El pròleg és a càrrec de Rosa Mayordomo, membre de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.
Emprem Cookies pròpies i de tercers per conèixer els hàbits de navegació i millorar l'experiència d'usuari. Pots configurar-les o veure'n més informació aquí.
Pots habilitar i deshabilitar les cookies segons les seves finalitats:
Tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixin.
Analítiques: són aquelles que permeten al seu responsable fer el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades.