Inici ~ Botiga ~ Alliberat
Alliberat

Alliberat

Cinquanta ombres alliberades segons en Christian

E. L. James

Reviu la sensualitat, el romanç i el drama de Cinquanta ombres alliberades des dels pensaments i els somnis d'en Christian Grey.

És un plaer convidar-vos al casament de la dècada, en el qual en Christian Grey s'unirà a l'Anastasia Steel en matrimoni. Ara bé, està fet per a això, ell? El seu pare en dubta, el seu germà li vol preparar una festa inoblidable per acomiadar-se de solter i la seva núvia no pensa prometre-li obediència#

A més, el matrimoni comporta reptes nous. Per bé que la passió de l'Ana continua sent tan viva i ardent com de costum, el seu esperit rebel aviva els temors més pregons d'en Christian i posa a prova la seva obsessió per controlar-la. Quan, a més, reapareixen entre ells les rivalitats i uns certs ressentiments del passat que posen en perill la seva relació, esclata un malentès que amenaça de separar-los.

Serà capaç, en Christian, de superar els malsons d'infantesa i els turments de joventut? I quan descobreixi la veritat sobre els seus orígens, sabrà perdonar? Podrà acceptar l'amor incondicional de l'Ana, aleshores?

ACONSEGUIRÀ SENITR-SE'N FINALMENT ALLIBERAT, EN CHRISTIAN?

Fitxa tècnica

Editorial

Rosa dels Vents

Edició

00

Any

2021

ISBN

9788418062179

Nombre de pàgines

704

Enquadernació

Coberta tova

Mides

156 x 234 x 46