Inici ~ Botiga ~ Ànima de sal
Ànima de sal

Ànima de sal

Sedó, Jordi
Una novel·la sobre la devastadora influència de l'atzar en el destí de cada individu en el marc de l'exili sud-americà durant la Segona Guerra Mundial.

Amb el rerefons de la Segona Guerra Mundial, el protagonista d'aquesta novel·la, marcat per un passat dramàtic, es veu impel·lit a marxar de la seva França natal i abandonar el que queda de la seva família. El destí el porta al continent sud-americà, on, de mica en mica, va canviant sota la influència de les seves noves coneixences: la Carmen, amb qui viurà una apassionant història d'amor; el Diego, un home més gran i experimentat a qui confiarà els seus dubtes; una adorable gossa que l'ajudarà a suportar l'aclaparadora soledat, i don Guillermo, que l'acull i li dona feina en una propietat vitivinícola. I més enllà de tots ells, la torre d'un far, un edifici que sembla tenir ànima pròpia i que s'alça majestuosament davant del Pacífic.

Ànima de sal és un relat que col·loca l'ésser humà davant del món com una peça fràgil i insignificant, completament a mercè dels esdeveniments, i alhora demostra la insòlita capacitat d'adaptació de cada individu, que només es posa de manifest enmig de les tempestes.

Fitxa tècnica

Editorial

Viena

Edició

1

Any

2022

ISBN

9788418908538

Nombre de pàgines

192

Enquadernació

-

Mides

143 x 215